Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belinda Bencic a câştigat turneul Adelaide International 2

Belinda Bencic

Elveţianca Belinda Bencic (13 WTA, favorită nr. 8) a câştigat sâmbătă finala turneului de tenis Adelaide International 2 (WTA 500), dotat cu premii totale de 780.637 de dolari americani, după ce învins-o surprinzător de uşor, în două seturi, 6-0, 6-2, pe rusoaica Daria Kasatkina (8 WTA, favorită nr. 5).

Bencic s-a impus după doar o oră şi zece minute de joc, după o partidă în care a reuşit 3 aşi, faţă de 2 ai adversarei sale, şi a făcut două duble greşeli (una singură pentru Kasatkina).

Ambele jucătoare au acces în finală după ce în penultimul act au beneficiat de retragerea adversarelor lor din cauza unor accidentări, spaniola Paula Badosa pentru Kasatkina, respectiv rusoaica Veronika Kudermetova pentru Bencic.

Paula Badosa, cap de serie numărul nouă, nu a putut juca partida cu Kasatkina din cauza unei accidentări la coapsa dreaptă, iar Veronika Kudermetova, a şasea favorită, a fost nevoită să se retragă din cauza unei probleme la şold.

Rivalitatea dintre Kasatkina şi Bencic, ambele născute în 1997, durează din timpul junioratului. La nivel profesionist, acum este egalitate în meciurile directe, 3-3, Kasatkina câştigând cea mai recentă confruntare, până la Adelaide International 2, cu 6-2, 6-2, în 2021, în turul secund la Roland Garros. Bencic se impusese la ultimele două dueluri pe hard în aer liber, o dată chiar la Adelaide, cu 6-4, 6-4, în 2020, în primul tur, ulterior jucând finala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.