Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ben Affleck va regiza filmul 'Keeper of the Lost Cities' pentru Disney

Forbes
Ben Affleck

Ben Affleck va regiza „Keeper of the Lost Cities” pentru Disney, adaptare a seriei de cărţi omonime scrisă de Shannon Messenger.

Affleck va regiza şi produce proiectul, va adapta scenariul împreună cu Kate Gritmon, iar Madison Ainley va fi producător executiv, potrivit news.ro.

Citește și: S-A AFLAT: CINE e bărbatul din cauza căruia Ilie Năstase și-a BĂTUT SOȚIA

Serialul „Keeper of the Lost Cities” o are în centru pe Sophie, o fată în vârstă de 12 ani, cu puteri telepatice, care caută răspunsuri despre abilităţile sale ţinute secret, aflând că de fapt nu este om, ci vine dintr-o altă lume care există simultan cu a noastră.

Actorul şi regizorul, care a jucat anul trecut în drama „The Way Back”, a încheiat recent filmările pentru „The Last Duel”, regizat de Ridley Scott, şi pentru thrilerul psihologic „Deep Water”, în care joacă alături de Ana De Armas.

Affleck a mai semnat regia pentru „Gone Baby Gone”, „The Town”, „Live By Night” şi „Argo”, care a fost recompensat cu Oscar. El a primit primul trofeu al Academiei americane în 1997, pentru scenariul „Good Will Hunting” scris împreună cu Matt Damon.

În luna august a anului trecut, a semnat pentru a regiza şi produce „The Big Goodbye: Chinatown and the Last Years of Hollywood”, despre filmul clasic „Chinatown”. Affleck va adapta cartea lui Sam Wasson, va regiza filmul şi îl va produce împreună cu Lorne Michaels, creatorul „Saturday Night Live”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.