Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bendeac continuă războiul cu Antena 1. Miza: 1,3 milioane de euro

bendeac

Cosmarul nu s-a terminat pentru Mihai Bendeac. Actorul va aqjunge din nou la tribunal in procesul intentat de reprezentantii Antena 1.

Actorul Mihai Bendeac se afla in continuare in razboi cu Antena 1, dupa ce in octombrie 2013 a parasit emisiunea iComedy, cu toate ca se afla inca sub contract cu postul din Baneasa. Reprezentantii acestuia l-au dat in judecata si i-au cerut daune record in valoare de 1,3 milioane de euro. Procesul a inceput un an mai tarziu iar in urma cu trei luni, instanta a dispus ca Bendeac sa plateasca doar 3.000 de euro reprezentand despagubiri, relateaza wowbiz.ro

Acum doua saptamani, insa, avocatii Antenei au reluat atacul la Mihai Bendeac. Ei au depus o noua intampinare la Curtea de Apel Bucuresti, prin care ii cere actorului aceeasi suma de bani: 1,3 milioane euro. Procesul a fost inregistrat pe data de 23 iulie insa primul termen nu a fost inca stabilit, tinand cont ca in prezent judecatorii sunt in vacanta.

Scandalul dintre Mihai Benbdeac si Antena 1 a inceput de la faptul ca actorul a primit interzis de a ironiza in emisiunea lui anumite personaje din trust. Reprezentantii postului au raspuns printr-un comunicat de presa. „Obligatiile contractuale ale lui Mihai Bendeac sunt acelea de a realiza un program de divertisment de tip comedy-show, adaptat specificului unei statii generaliste de televiziune, a carei misiune este de a produce si difuza divertisment pentru intreaga familie. Realizatorul Mihai Bendeac a ales ca, in numele libertatii de exprimare si folosindu-se de statutul uneia dintre cele mai puternice statii TV din Romania, sa creeze conflicte de natura personala cu valorile culturale ale Romaniei (vezi cazul actorului Alexandru Arsinel), precum si spirituale ale Romaniei (vezi cazul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel)”, se arata in comunicatul Antenei 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.