Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benfica s-a calificat în sferturile Ligii: Victorie fabuloasă în Rusia

fotbal drepturi tv minge

Benfica Lisabona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o pe Zenit Sankt Petersburg cu scorul de 2-1 (0-0), în deplasare, în manșa secundă a optimilor.

Benfica, învingătoare cu 1-0 în tur, a fost condusă din minutul 69, când brazilianul Hulk a înscris pentru Zenit. Lusitanii au revenit pe final și au punctat de două ori, prin Nicolas Gaitan (85) și Anderson Talisca (90+6). Zenit a ratat prima ocazie în minutul 7, prin Dziuba, dar apoi Benfica a avut două șanse, prin Jonas (13) și Renato Sanches (20). Dziuba a mai ratat o oportunitate (22), iar pe contraatac Benfica a trecut pe lângă deschiderea scorului prin Semedo (32).

După pauză, Smolnikov (60) a ratat din doar șase metri, Dziuba a fost și el aproape de gol (62), imitat de Jonas un minut mai târziu. Zenit a deschis scorul prin Hulk (69), după o fază realizată de Jirkov. Trei minute mai târziu Lodîghin a salvat egalarea. Dziuba putea tranșa soarta calificării (81), dar portarul Benficăi a fost la post. ''Vulturii'' au egalat în minutul 85, prin Gaitan, care a reluat în plasă mingea respinsă de portar la șutul lui Jimenez. Benfica a dat lovitura în prelungiri, prin noul intrat Anderson Talisca (90+6), anunţă Agerpres.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.