Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benone Sinulescu, despre propria sa moarte: 'Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău'

benone sinu

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. Interpretul de muzică populară era în spital de duminică, după ce i s-a făcut rău (mai multe aici). Benone Sinulescu a vorbit despre propria lui moarte pentru publicația FANATIK în urmă cu un an și ce mesaj avea pentru români.

Iată ce a spus artistul: „Știți, am fost singur la părinți. Am crescut singur. Fratele meu a murit de mic, dar eu am zis că nu mă dau la o parte nici de-al dracului!

Chiar mă amuză că am văzut pe niște burtiere la televizor că am murit de vreo șase ori. Oamenii ăștia sunt atât de tâmpiți.

Deci am murit de vreo șase ori în presă, dar vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău.

Am ce face în timpul liber, nu mă plâng. Cu sănătatea stau bine… Fac agricultură de plăcere, am o grădină mare, până în pădure… Un hectar și jumătate, cam așa. Am făcut multe lucruri, am tot felul de răsaduri. Aștept să treacă timpul, mai departe de pădurea din Bârzava nu ieșim…”

Artistul are și un sfat pentru românii care trec prin această perioadă crâncenă: „Le-aș dori să nu uite că Bunul Dumnezeu le rezolvă pe toate. Ne vor ocoli relele și o să ieșim cu brio din acest clește care ne cuprinde”.

Vezi și: Soția lui Benone Sinulescu, prima reacție la decesul artistului: 'N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.