Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benzema şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2023

www.agerpres.ro
Benzema Real Madrid-Valencia

Atacantul francez Karim Benzema şi-a prelungit contractul cu echipa de fotbal Real Madrid până la data de 30 iunie 2023, a anunţat, vineri, clubul spaniol într-un comunicat, citat de AFP.

Internaţionalul de 33 de ani vine după cel mai prolific sezon al carierei, fiind desemnat cel mai bun jucător din La Liga, în care a terminat pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor, după argentinianul Lionel Messi (cu 23 de goluri, faţă de cele 30 ale sud-americanului), revenind, cu succes, în echipa naţională la EURO 2020, după o absenţă de cinci ani.

Benzema a primit, cu prilejul semnării noii înţelegeri cu preşedintele clubului, Florentino Perez, un tricou al echipei madrilene cu numele său pe spate şi numărul 2023, informează Agerpres.

Karim Benzema este al doilea jucător care îşi prelungeşte contractul cu Real în această săptămână, după portarul belgian Thibaut Courtois, care a semnat până pe 30 iunie 2026.

Benzema joacă la Real din 2009, când a fost transferat de la Olympique Lyon. El a marcat două goluri în prima etapă a sezonului, în care madrilenii au câştigat cu 4-1 pe terenul echipei Alaves.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.