Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bercea a cedat în războiul cu Băsescu: Nu mai avem niciun curaj, mâncați-aș sufletu'!/ UPDATE

base bercea

Pavel Abraham, avocatul lui Sandu Anghel, zis și Bercea Mondial, anunța că a vorbit cu clientul său, iar acesta va scoate noi înregistrări bombă chiar cu fostul președinte Traian Băsescu. Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, susține însă contrariul și a precizat că familia sa a cedat în războiul cu fostul președinte.

UPDATE: În fața instanței, Bercea pare că s-a răzgândit. El a cerut strămutarea procesului, pe motiv că judecătorii de la Constanța s-ar afla sub influența familiei Băsescu. ”Mă omor! Aici nu e dreptate! Vreau să fac denunț împotriva lui Traian Băsescu, dar în fața unei instanțe cinstite”, a spus Bercea Mondial, în fața instanței.

Citește și: Se pregătește un denunț împotriva lui Traian Băsescu

“Eu cred că domnul general nu a înţeles bine, nu se face nicio plângere împotriva lui Traian Băsescu. Că s-au făcut destule plângeri şi nu s-a luat niciuna în consideraţie. De ce să facă tata plângere împotriva lui Băsescu, să-l înfunde Băsescu?!... Păi, uitaţi-vă: noi suntem toţi arestaţi, tata şi mama sunt la puşcărie, la fel Florin (n.r. - zis «Băsică»), la fel şi soţul meu, eu sunt în arest la domiciliu, iar Mircea Băsescu e acasă şi-i dă şi voie să meargă la serviciu de două ori pe săptămână. Toate instanţele din Constanţa sunt ale lui Mircea Băsescu. Are oameni peste tot. O să vedeţi că el nici nu o să facă puşcărie. A făcut şase luni în arest, mai face şase luni la domiciliu şi i-a dat pedeapsa, alta nu mai face. (...) Nu mai avem niciun curaj, mâncaţi-aş sufletu`! Că, uite, Mircea e liber, şi bărbatu-meu e în puşcărie că i-a zis: «Dă-ne banii, naşule, dă-ne banii noştri, că mergem la DNA!...»”, a declarat Izaura, informează Ring.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.