Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Berea Albacher Premium 0,66l premiată cu aur de Monde Selection

Romaqua
albacher

Produsul Albacher Premium 0,66l a primit distincția Gold Award în cadrul renumitei competiții internaționale World Selection 2019, organizată de Monde Selection Belgia.

Berea Albacher este produsă de compania Romaqua Group la fabrica din Sebeș, fabrică ce înglobează cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial. Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o singură fabrică, cele mai noi procese de producţie şi tehnologia cea mai avansată. O bere blondă autentică, născută prin îmbinarea tradiției autentice germane cu tehnologia modernă de producție și filtrare, Albacher este o bere nepasteurizată, filtrată la rece, produsă exclusiv din ingrediente naturale.

Savoarea naturală autentică a berii Albacher este reținută integral în procesul de producție datorită metodelor ultramoderne de filtrare cu membrane și microfiltrare, care înlocuiesc procesul clasic de pasteurizare. Acestea păstrează neschimbate gustul şi aroma berii Albacher şi garantează simultan menținerea prospețimii acesteia pe durate îndelungate.

Toate aceste atribute specifice au condus natural către obținerea celei de-a doua medalii de aur la competiția internațională World Selection 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.