Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BEREA care ne SLĂBEȘTE. Argumente în favoarea curei de slăbire cu bere

bere

Recent, un  grup de cercetatori, studiind lantul de proteine din drojdia de bere, a aflat răspunsul la întrebarea: de ce ne îngrășăm? Specialiștii au constatat că dacă lanțul celor 92 de proteine identificate în drojdia de bere se rupe, dacă una dintre proteine lipsește, atunci... drojdia de bere se îngrașă, adică începe să producă grăsimi, pentru a acoperi spațiul lăsat liber de proteina lipsă. Informația asta, cuplata cu aceea că există o cură de slăbire bazată pe consumul de bere, ne-a făcut să ne punem la rându-ne o serie de întrebări: când provoacă berea îngrășarea? când și de ce ne ajută să slăbim?

Cei mai mulți dintre noi știm că berea este bogată în calorii, îngrasă și trebuie evitată în orice regim de slăbit. Mai puțin în... cura de slăbire cu bere. Studii recente au demonstrat că te poate ajuta să slăbești, dacă respecți întocmai planul de dietă și regulile lui.

Zaharurile prezente în bere și unii produși de fermentație pot obliga organismul să reacționeze mult mai prompt atunci când există un surplus caloric din alimentele consumate, aceasta fiind și „pârghia” pe care a folosit-o cel care a inventat această inedită dietă.

Planul de dietă se bazează pe faptul că organismul nostru are un ceas intern care dictează diferite ritmuri biologice, așa cum sunt, de pildă, creșterea și scăderea concentrației de glucoză, din sânge la anumite ore. Cine poate controla acest ritm, poate avea succes cu orice cură de slăbire. Și asta pentru că anumite principii alimentare pot modifica într-un sens sau altul metabolismul, dacă organismul se află într-o anumită perioadă a ciclului biologic al glicemiei sau al secrețiilor glandulare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.