Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bergodi, înaintea partidei cu Djurgaardens IF: Trebuie să jucăm cu încredere, nu avem nimic de pierdut

www.gsp.ro
Cristiano Bergodi

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, că formaţia sa trebuie să joace cu încredere, pentru că nu are nimic de pierdut în partida de la Stockholm cu gruparea suedeză Djurgaardens IF din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League.

"Va fi un meci greu după rezultatul din tur. Dar am venit aici ca să facem un meci frumos. Trebuie să jucăm cu încredere şi curaj, pentru că nu avem nimic de pierdut. Plecăm cu acest dezavantaj de două goluri şi nu va fi uşor, însă mai sunt 90 de minute şi putem să avem speranţe. Vom căuta să marcăm un gol în prima repriză. Iar dacă jocul e echilibrat, sigur că apoi putem încerca şi al doilea gol, pentru că meciul durează 90 de minute. Se poate întâmpla orice, dacă dai un gol se pot schimba lucrurile pentru cealaltă echipă", a spus el într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

"Eu am speranţa că se poate întoarce rezultatul din tur. E adevărat că e o echipă foarte, foarte bună, dar în tur, până în minutul 30 am controlat jocul. În acest timp nu a existat o diferenţă mare între noi şi ei. Ar fi un lucru extraordinar să ne calificăm mai departe, o minune adevărată, pentru că venim după rezultatul negativ din tur. Însă vedem mâine ce se întâmplă", a adăugat tehnicianul.

Bergodi consideră un dezavantaj faptul că meciul de joi se va disputa pe o suprafaţă sintetică.

"Nu cred că ne ajută faptul că meciul se joacă pe gazon sintetic pentru că de obicei acasă jucăm pe teren natural. Dar nu căutăm alibiuri. Stadionul e mare, vor fi mulţi spectatori şi va fi frumos. Vom încerca să jucăm cu creierul, să nu atacăm aşa... e nevoie de echilibru pentru că sperăm să nu luăm gol", a afirmat Cristiano Bergodi.

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe întâlneşte formaţia suedeză Djurgaardens IF, joi, de la ora 20:00, pe Stockholm Arena din Stockholm, într-o partidă contând pentru manşa secundă a turului 3 preliminar al Europa Conference League. În meciul tur, Djurgaardens IF s-a impus cu scorul de 3-1, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.