Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bernadette Szocs a învins-o pe Chen Meng, campioana olimpică, în optimi la WTT Champions Frankfurt 2023

autoinsurancedeal.org
tenis de masa

Bernadette Szocs a reuşit din nou un meci mare în faţa campioanei olimpice Chen Meng (China), pe care a eliminat-o spectaculos de la WTT Champions Frankfurt 2023.

 

Sportiva română şi-a reconfirmat valoarea pe scena mondială, iar alături de antrenorul Viorel Filimon a avansat în sferturile de finală cu una dintre victoriile spectaculoase ale competiţiei din Germania, conform news.ro.
Cu lovituri puternice şi hotărâtă la serviciu, Bernadette a dus scorul până la 10-8 în decisiv, a pierdut ambele mingi de meci, dar în cele din urmă a accelerat spre victoria cu 3-2 (4-11, 11-8, 13-11, 5-11, 12-10).

La finalul meciului de vis, Bernadette Szocs a oferit o primă reacţie şi a remarcat încurajările pe care le-a primit în sala din Frankfurt.

"Vă mulţumesc tututor celor care m-aţi încurajat, mă bucură acest fapt! E nemaipomenit! Credeam că o pot învinge. Am jucat de multe ori contra ei, am fost aproape şi am crezut că pot câştiga din nou în faţa ei. Văd că am fanii aici, sunt fericită să joc în Germania, am mereu oameni alături de mine aici", a spus tricolora.
După ce a avansat printre primele opt jucătoare ale competiţiei, Bernadette Szocs se pregăteşte pentru duelul cu Hina Hayata (Japonia).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.