Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bernard Cazeneuve o acuză pe Marine Le Pen că alimentează teama

Daily Express
bernard cazeneuve vs marine le pen

Premierul socialist francez Bernard Cazeneuve a acuzat-o vineri pe candidata extremei drepte la alegerile prezidenţiale Marine Le Pen că se foloseşte de atentatul care a avut loc joi la Paris pentru a "alimenta teama", transmit AFP şi DPA, conform agerpres.

Marine Le Pen încearcă să profite de atentatul de pe Champs Elysees "pentru a diviza, pentru a alimenta fără ruşine teama, în scopuri exclusiv politicianiste", a declarat premierul francez. El a acuzat-o totodată pe Le Pen că "a uitat să spună poporului francez că partidul ei a votat împotriva tuturor legilor antiterorism" propuse de guvern.

ATAC armat în sediul FSB. Două persoane au murit, iar alta este rănită - VIDEO

Candidata extremei drepte la preşedinţia Franţei a declarat vineri, ca reacţie la atacul de joi seară, că preşedintele în exerciţiu, socialistul Francois Hollande, şi predecesorul său de dreapta, Nicolas Sarkozy, 'au făcut totul pentru a pierde' lupta împotriva terorismului. Un poliţist a fost ucis şi alţi doi răniţi joi seară pe bulevardul Champs Elysées din capitala franceză de un atacator înarmat, care a fost la rândul său împuşcat mortal de forţele de securitate.

Premierul Cazeneuve l-a luat de asemenea în vizor pe candidatul conservatorul Francois Fillon, afirmând că promisiunea acestuia de a angaja 10.000 noi ofiţeri de poliţie nu este credibilă în condiţiile în care, pe când a fost prim-ministru, între 2007 şi 2012, a redus cu 13.000 efectivele poliţiei.

Cine este 'Belgianul', atacatorul de pe Champs-Elysées. Primele IMAGINI cu schimbul de focuri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.