Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bernie Sanders îl ameninţă pe Trump: 'Vom fi cel mai groaznic coşmar al lui!' / VIDEO

reuters

Senatorul democrat Bernie Sanders a avertizat că-i va face zile fripte lui Donald Trump, dacă acesta va demara măsurile promise în campania electorală îndrepatate împotriva minorităţilor din America.

Fostul candidat al democraţilor adaugă însă că este pregătit să colaboreze cu Trump pentru a îmbunătăţi traiul clasei muncitoare din SUA.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI din campania lui Trump: Mega-inginerie psihologică și legătura cu Brexit/ VIDEO

Sanders, care a sprijinit-o pe Clinton după ce aceasta l-a învins în lupta din interiorul Partidului Democrat pentru Casa Albă, i-a avertizat pe republicani să nu aplice măsurile dure împotriva minorităţilor.

"Dacă Donald Trump apelează la furia oamenilor şi o foloseşte împotriva musulmanilor, hispanicilor, afro-americanilor şi femeilor, noi vom fi cel mai groaznic coşmar al lui", a postat pe Twitter senatorul de Vermont.

Într-o declaraţie făcută cu o zi înainte, Sanders şi-a exprimat disponibilitatea de a colabora cu Trump pe anumite domenii.

"În ipoteza că domnul Trump va fi serios şi se va ţine de cuvânt cu promisiunile făcute în campanie, referitoare la îmbunătăţirea traiului zilnic al familiilor de muncitori, atât eu, cât şi ceilalţi progresişti din rândul democraţilor, suntem gata să conlucrăm cu el. Dar dacă va pune în vigoare politicile sale rasiste, sexiste, xenofobe sau cele anti-ecologiste, vă asigur că îl vom combate viguros", a spus liderul democraţilor americani.

Trump Tower devine coşmarul forţelor de securitate. Măsurile luate sunt incredibile / VIDEO

În vârstă de 75 de ani, mesajul lui Sanders din campanie a rezonat cu doctina liberalilor şi milenarilor americani. El va fi aproape sigur reales ca senator de Vermont în 2018 şi a sugerat că va candida din nou la alegerile prezidenţiale din 2020.

"Patru ani de-acum încolo reprezintă o perioadă de timp destul de lungă. O vom lua iar pas cu pas, dar nu exclud nicio variantă", a declarat Bernie Sanders pentru Associated Press.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.