Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Bezele' politice! Cătălin Cîrstoiu îi întinde 'covorul roșu' fostului lider PNL: Îi mulţumesc lui Crin Antonescu pentru susţinere!

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu

'Bezele' politice! Cătălin Cîrstoiu îi întinde 'covorul roșu' fostului lider PNL: Îi mulţumesc lui Crin Antonescu pentru susţinere!

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, i-a mulţumit fostului preşedinte al PN Crin Antonescu pentru susţinere, afirmând că îl consideră pe acesta unul dintre cei mai echilibraţi şi mai valoroşi lideri politici din istoria recentă a României. Cîrstoiu se referă şi la încrederea bucureştenilor, considerând că aceasta îl obligă să lupte pentru a reda Bucureştiului şansa de a se dezvolta.

”Îi mulţumesc lui Crin Antonescu pentru susţinere! Îl consider unul dintre cei mai echilibraţi şi mai valoroşi lideri politici din istoria recentă a României. Încrederea lui mă onorează, la fel cum încrederea bucureştenilor mă obligă să lupt pentru a reda Capitalei şansa de a se dezvolta cu adevărat! Pe 9 iunie, Bucureştiul se face bine!”, a scris Cîrstoiu pe Facebook.

Ce a spus Crin Antonescu despre Cătălin Cîrstoiu

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat că ceea ce îl impresionează la medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, este un fel de pasiune, de energie, ce lipseşte din ce în ce mai mult şi de multă vreme la decidenţii politici, la autorităţile din România, de ieri, de azi şi de mâine. ”Avem de-a face cu oameni blazaţi, suficienţi, care le ştiu pe toate şi nu mai caută nimic”, a precizat Antonescu. El a mai spus că vorbim despre un om care este cu adevărat calificat, un om la care a văzut cum şi cât îşi respectă profesia.

”Eu nu sunt angajat în nicio campanie electorală. Este o susţinere în nume strict personal, este vorba de un raport cu un om pe care se întâmplă să îl cunosc. Ceea ce voi spune nu trebuie inventariat nicicum”, a spus Crin Antonescu la România TV.

”Este adevărat că acest om, doctorul, profesorul Cătălin Cîrstoiu, este finul lui Băsescu şi este adevărat că ne-am întâlnit, fără să ne cunoaştem dinainte, exact în cea mai fierbinte perioadă din 2012. Am fost impresionat atunci de modul în care, din punct de vedere medical, uman, Cătălin Cîrstoiu s-a comportat cu mine, dar de atunci l-am cunoscut mai bine şi nu mai e nimic de mirare. Eu îl susţin cu toată convingerea în demersul în care s-a implicat”, a mai afirmat Antonescu.

El a precizat că ”vorbim despre un om care este cu adevărat calificat, un om despre care am văzut cum şi cât îşi respectă profesia”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.