Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Andreescu, exemplu de modestie și fair-play: Incredibilul gest al sportivei din Canada pentru Serena Williams

Bianca Andreescu (19 ani, 29 WTA) a câștigat trofeul la Rogers Cup, dar nu a putut să se bucure pe deplin, pentru că această victorie a venit în urma abandonului Serenei Williams (37 de ani, 10 WTA), potrivit gsp.ro.

Americanca a abandonat la scorul de 3-1 în favoarea Biancăi, acuzând niște dureri la spate. Marea campioană a mers pe bancă și a izbucnit în lacrimi, anunțând că nu mai poate continua.

Citește și: Explicații făcute de Cozmin Gușă! ‘A fost o manifestare exceptională de civili’

Bianca Andreescu a mers imediat la adversara ei și i-a adresat câteva cuvinte de încurajare. „Oh, la naiba! Ești bine, ce s-a întâmplat? Îmi pare foarte rău că nu poți continua. Am trecut și eu prin foarte multe accidentări și știu cum e. Te doare în zona cefei? Vezi, deja știu totul despre tine”, i-a spus zâmbind și a îmbrățișat-o pe americancă.

Citește și: Atenție! Vecinul lui Gheorghe Dincă oferă noi detalii

„Știu cât de greu este să te retragi, să fii accidentată. Nu aș fi vrut să câștig așa. Te-am văzut de foarte multe ori jucând. Ești o mare campioană și în teren și în afara lui. Sunt fără cuvinte. Este un vis îndeplinit. Nu a fost ușor, am avut meciuri grele. Mai ales, prin ce am trecut în ultimele două luni, mi-am spus să nu renunț. Mă simt binecuvântată acum. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest turneu și nu în ultimul rând publicului. Fără voi nu aș fi câștigat acest turneu. Și pentru echipa mea, v-am speriat cu aceste șuișuri și coborâșuri, dar acest trofeu este doar începutul. Vreau să le mulțumesc și familiei și prietenilor care m-au încurajat permanent. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ați oferit. Sper ca acest succes să ofere încredere și să îi motiveze pe cei mai tineri jucători din Canada”, a spus Bianca Andreescu, la festivitatea de premiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.