Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Andreescu intră în istoria tenisului mondial, după ce a câștigat Indian Wells: A salvat-o pe Simona Halep de la o RUȘINE

Bianca Andreescu Facebook
Bianca Andreescu

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 18 ani, a câștigat turneul de la Indian Wells, după ce a învins-o pe germanca Angelique Kerber în finală.

Jucătoarea de 18 ani a intrat în istoria turneului, fiind prima care a obţinut trofeul după ce a intrat pe tabloul principal pe baza unui wildcard.

Citește și: Ieșire de ultim moment a lui Florin Călinescu! Vedeta PRO TV râde de Liviu Dragnea

Bianca Andreescu a realizat nu mai puţin de 44 de lovituri câştigătoare, bazându-se pe forehand. Ea s-a impus după un meci de două ore şi 18 minute, obţinând cel mai important trofeu al carierei.

În decisiv, la 2-1, ea a cerut intervenţia fizioterapeutului, pentru o problemă la umărul drept. Kerber a fost prima care a rupt echilibrul în decisiv, cu break, la 2-2, dar Andreescu a câştigat trei ghemuri la rând şi a dus scorul la 5-3, când a ratat trei mingi de meci. Germana a câştigat pe serviciul adversarei, dar şi-a pierdut la rândul ei serviciu, în ghemul următor.

Citește și: Guvernul a semnat! Un gigant american anunță o nouă afacere între Armata Română și cea a SUA! Tehnologie de ultimă oră

Andreescu are o serie incredibilă de meciuri în 2019, în care a câştigat 28 de partide şi a pierdut doar 3, disputând o finală WTA, la Auckland, şi câştigând un trofeu 125k, la Newport Beach. La Indian Wells, jucătoarea canadiană a devenit prima beneficiară a unui wild card care ajunge în finală.

Bianca Andreescu va urca pe locul 24 WTA după succesul de duminică.

Citește și: Antena 1 a demolat PRO TV-ul! Lovitura pe care a dat-o televiziunea din trustul Intact

Câştigătoarea de la Indian Wells va primi un premiu de 1.354.010 dolari şi 1.000 de puncte WTA, iar învinsa din ultimul act 686.000 de dolari şi 650 de puncte WTA.

Până să ajungă în ultimul act al competiţiei, Bianca Andreescu a învins-o, vineri, cu 6-3, 3-6, 6-4, pe Elina Svitolina, locul 6 WTA.

Citește și: Omul lui Băsescu anunță marea lovitură! Lovitură în plin pentru PSD

Jucătoarea canadiană de origine română va primi un premiu de 1.354.010 dolari, 1.000 de puncte WTA și va urca până pe locul 24 WTA, la începutul anului fiind clasată pe locul 178 WTA.

Ca urmarea a victoriei obţinute de Bianca Andreescu, Simona Halep rezistă pe podium în ierarhia WTA. De luni, Simona este pe locul 3. Dacă ar fi câștigat Kerber, Halep cobora pe 4.

Citește și: Totul s-a aflat! De ce boală suferă Liviu Dragnea – Cel mai vocal PSD-ist a făcut totul public .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.