Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Andreescu nu va participa la turneul de la Doha, după accidentarea suferită anul trecut, la genunchi

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 5 WTA, şi-a amânat din nou revenirea pe teren după accidentarea suferită anul trecut la genunchi, declarând forfait şi pentru turneul de categorie Premier 5 de la Doha, cu premii totale de aproape trei milioane de dolari, care va avea loc săptămâna viitoare, informează presa canadiană.

Ea este aşteptată să-şi apere primul trofeu din carieră, cel de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, ce va avea loc între 11 şi 22 martie.

Citește și: Simona Halep, după meciul cu Ons Jabeur: 'On court coaching-ul' lui Artemon Efremov-Apostu m-a ajutat'

Jucătoarea de origine română s-a accidentat la genunchiul stâng la Turneul Campioanelor din octombrie 2019 şi nu a mai evoluat de atunci, ratând Australian Open, potrivit News.ro.

Ea a fost convocată în lotul Canadei care s-a deplasat la Biel, în Elveţia, pentru întâlnirea din FedCup, disputată în 7 şi 8 februarie, dar nu a jucat.

Citește și: Ludovic Orban, despre alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei 'Brâncuşi' 2020: 'A reușit să creeze o întreagă dezbatere, a fost promotor'

Tot din cauza accidentărilor, nu vor evolua la Doha nici britanica Johanna Kona, locul 14 WTA, nici americanca Danielle Collins, locul 50 WTA. În urma acestor retrageri, vor prinde tabloul principal americanca Jennifer Brady, locul 52 WTA, australianca Ajla Tomljanovic, locul 55 WTA, şi rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 46 WTA.

La Doha, Simona Halep, locul 2 WTA, va fi cap de serie numărul 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.