Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Andreescu se pregătește de prima semifinală din cariera sa: 'Cred că orice este posibil. Este un sentiment fantastic'

Bianca Andreescu

Bianca Andreescu se pregătește de prima semifinală din cariera sa. După ce s-a impus în trei seturi în fața lui Venus Williams la turneul de la Auckland, jucătoarea canadiancă de origine română a dezvăluit care este cheia succesului, scrie Mediafax.

"Cred că orice este posibil și astăzi am făcut imposibilul. Nu știu ce să mai spun, este un sentiment fantastic.

Pentru mine obiectivul a fost să intru pe tabloul principal, dar am reușit să înving câteva jucătoare de top. Am crezut în propriile mele șanse, m-am simțit bine și publicul m-a ajutat de fiecare dată.

Citește și: Garbine Muguruza va purta la turneele de la Sydney și Australian Open o rochie realizată din materiale reciclate

Nu am renunțat, asta contează în tenis și contează în fiecare sport. Și chiar dacă ai o slujbă în afara terenului, nu trebuie să renunți. Cu ajutorul acestui public, cred că am să duc până la final acest turneu", a declarat Bianca Andreescu, la flash-interviul de finalul partidei, potrivit digisport.ro.

Pentru Bianca urmează meciul din semifinale, teoretic, o partidă mult mai ușoară în comparație cu ultimele două dispute, unde va juca împotriva câştigătoarei dintre Su-Weu Hsieh şi Sara Sorribes Tormo. Pe cealaltă parte de tabel se vor înfrunta Viktoria Kuzmova şi Julia Goerges.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.