Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garbine Muguruza va purta la turneele de la Sydney și Australian Open o rochie realizată din materiale reciclate

Garbine Muguruza

Jucătoarea de tenis Garbine Muguruza și-a prezentat echipamentul pe care îl va îmbrăca la turneele din această lună, de la Sydney și Australian Open. Ocupanata locului 18 WTA va purta o rochie, fără mâneci, în tonuri albastre, scrie Mediafax.

Culorile folosite au care scop să amintească de oceanul care înconjoară continentul, pe care se desfășoară multe dintre turneele din prima parte a sezonului.

Potrivit presei din Spania, motivele oceanice au o cauză reală. Colecția Adidas a fost creată în colaborare cu grupul Parley For Oceans, care reunește "creatori, gânditori și lideri care vor să crească gradul de conștientizare a frumuseții și fragilității oceanelor noastre", conform descrierii acestei companii pe pagina sa oficială. Preocuparea principală a acestora este protejarea mediului înconjurător.

Citește și: Zi NEAGRĂ pentru românce, în China: După Sorana Cârsta, și Monica Niculescu a fost ELIMINATĂ

Echipamentul este de o calitatea superioară, fabricat dintr-un material textil moale, denumit de Adidas Climalite, care absoarbe transpirația și este realizat dintr-un material fabricat din deșeuri reciclate.

"Asigurați-vă că acțiunile dumneavoastră contează cu noua colecție @adidastennis și @parleyxxx", a scris Garbine Muguruza pe contul său de Twitter, o frază însoțită de o fotografie a hainelor, pe care le va purta în Australia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.