Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Andreescu spune că este pregătită pentru noul sezon competiţional

Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu (20 ani, 7 WTA) s-a recuperat complet după operaţia la genunchi care a forţat-o să rateze întreg sezonul 2020 şi intenţionează să joace la Australian Open, în ianuarie 2021, scrie Reuters potrivit Agerpres.

''Mă simt foarte bine, sunt perfect sănătoasă. Pandemia m-a ţinut pe loc, la fel ca şi câteva probleme personale, dar acum sunt bine, mă antrenez la maxim... Aştept cu încredere noul sezon'', a spus Andreescu.

Canadianca de origine română a menţionat că va fi ''sută la sută'' prezentă la Melbourne, în ianuarie, pentru Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan la adresa CCR-ului, pe tema impozitării pensiilor speciale: Să sperăm că nu vor anula și acest demers al PNL

''Nu aş spune că sunt gata să joc mâine pentru că vreau să o iau treptat, dar în câteva săptămâni va fi bine. Chiar dacă mă simt în formă, nu mă grăbesc'', a adăugat Andreescu.

Bianca Andreescu nu a mai disputat nicio competiţie oficială de la Turneul Campioanelor care a avut loc la Shenzhen (China) în octombrie 2019, din care s-a retras ca urmare a unei accidentări la genunchi. Ea o suferit o nouă accidentare în primăvară, care a constrâns-o apoi să-şi amâne revenirea în circuit.

După ce şi-a anunţat iniţial participarea la US Open 2020, Andreescu a făcut în final pasul înapoi, invocând contextul pandemiei care nu i-a permis să se pregătească suficient.

Aşa cum se ştie, Andreescu a câştigat US Open 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.