Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biblioteca Centrală Universitară 'Carol I' din București oferă resurse online, pentru cei care studiază la distanță

facebook.com
Biblia biblioteca carti

Pe platforma Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) „Carol I” din București cei care studiază la distanță pot afla o colecție importantă de resurse online de calitate din mai multe domenii.

„Echipa noastră a folosit perioada această critică pentru a realiza o ofertă agregată a cât mai multor resurse on line de calitate, în principal cu ACCES DESCHIS, și a o pune la dispoziția tuturor celor care fac efortul de a studia de la distanță”, semnalează Conf. Univ. Dr. Mireille Rădoi, Directorul General al BCU, potrivit basilica.ro.

Citește și: Mare atenție! Măștile ar putea fi o sursă de infectare cu coronavirus

„Ne propunem ca această platformă să fie îmbogățită permanent, inclusiv cu ajutorul vostru, fiind un preambul al momentului în care va fi integral implementat proiectul Lib2Life (în septembrie 2021) și când vom putea avea o BIBLIOTECĂ EDUCAȚIONALĂ UNIVERSITARĂ în adevăratul sens al cuvântului”.

Pe site-ul BCU Carol I puteți găsi resurse online din mai multe domenii, între care și materiale despre religie și teologie.

Citește și: Alexandru Rafila, avertisment dur! Cine sunt persoanele cele mai mult predispuse deceselor provocate de COVID-19 .

În același context, al crizei medicale în care ne aflăm, Editurile Patriarhiei Române pun la dispoziție gratuit zeci de titluri în format eBook, între care lucrări importante de teologie și patristică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.