Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biblioteca Judeţeană Lucian Blaga Alba va implementa un nou proiect, denumit 3.30 Biblioterapia

pixabay.com
universitate biblioteca

Biblioteca Judeţeană "Lucian Blaga" Alba va implementa, începând cu această lună, un nou proiect, denumit 3.30 Biblioterapia, care are în vedere, pe lângă comunicarea publică a colecţiei de carte de specialitate, furnizarea de informaţii de interes din domeniul psihologiei şi al psihoterapiei aplicate prin intermediul unui psihoterapeut, potrivit unui comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

"Venind în sprijinul unor cereri formulate de comunitate, Biblioteca Judeţeană 'Lucian Blaga' Alba va implementa, începând cu această lună, un nou proiect denumit 3.30 Biblioterapia. Pe lângă comunicarea publică a colecţiei de carte de specialitate, proiectul are în vedere furnizarea de informaţii de interes din domeniul psihologiei şi al psihoterapiei aplicate. În acest scop, psihoterapeutul Cosmin Bara va susţine lunar, în cadrul bibliotecii, câte o dezbatere pe teme date", se menţionează în comunicat.

Evenimentul care va deschide seria de activităţi din acest proiect va avea loc marţi, 23 februarie, şi se va desfăşura sub forma unui atelier transmis live, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Judeţene "Lucian Blaga" Alba.

Citește și: CIRC Românii au RECLAMAT la Comisia Europeana LIBERALIZAREA pieței de electricitate

Tema propusă de psihoterapeutul Cosmin Bara are titlul "Despre mintea umană. Antrenează-ţi mintea să lucreze pentru tine, nu împotriva ta !", arată sursa citată.

Cu acest prilej, sala de lectură a bibliotecii va găzdui o expoziţie de carte de specialitate, iar coordonatoarea proiectului, Luiza Pop, va face câteva prezentări de carte care să susţină din punct de vedere teoretic tema prezentată în cadrul atelierului.

"Ne dorim ca prin astfel de manifestări culturale să satisfacem cât mai multe dintre cerinţele membrilor comunităţii pe care o deserveşte biblioteca noastră şi, totodată, să definim biblioteca drept un centru multicultural în care îşi au locul evenimente variate ca tematică şi abordare. Biblioteca Judeţeană 'Lucian Blaga' Alba este o bibliotecă enciclopedică, iar o varietate cât mai mare de proiecte vine în sprijinul promovării colecţiilor valoroase de carte pe care le deţinem", a declarat, potrivit comunicatului, managerul Bibliotecii Judeţene "Lucian Blaga", Silvan Stâncel.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 Animaţie Culturală al Bibliotecii Judeţene "Lucian Blaga" Alba. Organizatorii proiectului 3.30 Biblioterapia sunt Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană "Lucian Blaga" Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.