Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biblioteca Metropolitană din Capitală a programat, vineri, o noapte albă

biblioteca metropolitana

Biblioteca Metropolitană din Capitală a programat, vineri, o noapte albă pentru două dintre filialele sale, incluzând o serie de activități cultural‑educative ce se vor derula între orele 18.00- 2.00, arată un comunicat, potrivit Mediafax.

Nocturna Bibliotecii este un proiect care a ajuns la cea de-a VII-a ediţie și deschide până noaptea târziu Sediul Central "Mihail Sadoveanu" şi Biblioteca "Dimitrie Cantemir".

În Sediul Central, Nocturna cuprinde o serie de activități interactive dintre cele mai diverse, de la lecturi, teatru, expoziţii, atelier de creativitate la Escape Room.

"Publicul va fi întâmpinat de expoziţia «Soldaţi şi Generali» realizată de liceeni şi tot ei vor deschide seria activităţilor cu teatru şi lectură. Odată deschis apetitul pentru lectură, istoricul şi scriitorul Filip Lucian Iorga va prezenta colecţia «Istorie cu blazon», apărută la Editura Corint, o colecţie de suflet dedicată vechilor elite româneşti", se arată în textul formulat de reprezentanții bibliotecii.

Citește și: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson şi Salma Hayek revin în sequel-ul "Hitman’s Bodyguard"

În același timp, Biblioteca "Dimitrie Cantemir" este gazda unei serii de activități dedicate copiilor.

"Micii participanți la atelierul de lectură sonoră vor putea interpreta personajul preferat dintr-o carte citită recent, iar în cadrul atelierului de creativitate vor realiza obiecte manual. Distracţia va continua cu o petrecere cu karaoke și seara se va încheia, relaxat, cu vizionarea unui film", spun organizatorii.

Biblioteca Metropolitană București se definește ca o rețea de biblioteci publice destinată tuturor bucureștenilor. Instituția își asumă misiunea de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația şi recreerea locuitorilor din București şi județul Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.