Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biciclist grav rănit de o maşină care a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul, în Teleorman

Inquam Photos/ Octav Ganea
exercitiu pompieri smurd metrou accident ambulanta

Update

Biciclistul lovit de o maşină, miercuri, pe DN6, la Bujoreni, a murit şi în accident a mai fost rănită o persoană, informează IPJ Teleorman.

"În timp ce un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman, conducea un autoturism din direcţia de deplasare Alexandria către Bucureşti, din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroşat un biciclist în vârstă de 42 de ani, din localitatea Bujoreni, ulterior, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din oraşul Zimnicea, care se deplasa din direcţia Bucureşti către Alexandria", precizează IPJ Teleorman.

Conform primelor informaţii, biciclistul era grav rănit şi nu a putut fi salvat. În accident a fost rănită şi o femeie, în vârstă de 45 de ani, din oraşul Zimnicea, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 51 de ani.

"Conducătorul auto în vârstă de 62 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Conducătorul auto în vârstă de 51 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", mai informează IPJ Teleorman.

*

Un biciclist a fost grav rănit, miercuri, pe DN 6 Ghimpaţi-Alexandria, în zona localităţii Bujoreni, iar maşina care l-a lovit a pătruns pe sens opus şi s-a ciocnit cu un alt autovehicul, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

"În zona localităţii Bujoreni, judeţul Teleorman, conducătorul unui autoturism a acroşat un biciclist, ulterior a pătruns pe sensul opus de mers şi a colizionat frontal un alt autovehicul", precizează Centrul Infotrafic.

Conform sursei citate, traficul rutier a fost oprit în zona accidentului pentru cercetarea la faţa locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.