Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bihor: Un incendiu a izbucnit la un pavilion al Spitalului de Psihiatrie Nucet. Nicio persoană nu a fost rănită

ISU
incendiu

Un incendiu a izbucnit la pavilionul cu 3 etaje ale Spitalului de Psihiatrie Nucet din Bihor, la ora 11.05, pe care pompierii au reuşit să îl stingă în 10 minute. Nicio persoană nu a fost rănită şi nu s-a impus evacuarea niciunui pacient, însă au fost pagube materiale. Astfel un computer, o imprimantă au ars, precum şi biroul pe care erau amplasate, anunță news.ro.

„Pentru gestionarea evenimentului, la faţa locului au fost mobilizate de urgenţă, echipajele de pompieri militari ale Staţiei Ştei şi Secţiei de Pompieri Beiuş, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Incendiul, care se manifesta la un birou situat la parterul clădirii, a fost localizat şi lichidat cu operativitate în circa 10 minute, de forţele de intervenţie, neimpunându-se evacuarea niciunui pacient”, a transmis ISU Bihor.

Sursa citată a adăugat că evenimentul s-a soldat cu arderea unui computer, a unei imprimante şi a corpului de mobilier pe care acestea erau amplasate.

„Pompierii militari au evacuat documentele existente în încăperea respectivă şi au împiedicat propagarea flăcărilor. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit drept cauza probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric”, a conchis sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.