Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bijuterii din aur în valoare de 580.000 de lei, descoperite în urma unor percheziţii la suspecţi de contrabandă

instoremag.com
Diamant albastru 'De Beers Cullinan Blue' bijuterii

Bijuterii din aur în valoare de 580.000 de lei, dar şi parfumuri contrafăcute, au fost descoperite în urma unor percheziţii efectuate în judeţele Olt şi Teleorman, la domiciliile unor persoane suspectate de contrabandă, potrivit Agerpres.

Descinderile au fost efectuate de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia şi în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Poliţiştii de frontieră, în colaborare cu poliţişti din cadrul IPJ Olt, au pus în aplicare şapte mandate de percheziţie domiciliară, patru dintre acestea pe raza judeţului Olt şi trei pe raza judeţului Teleorman. (...) În urma activităţilor desfăşurate, au fost descoperite aproximativ 2.100 de grame bijuterii din metal galben, presupuse fi din aur şi 84 de parfumuri care prezentau suspiciuni de contrafacere, purtând însemnele unor mărci cunoscute. Totodată, în cadrul verificărilor, patru persoane sex feminin, cu vârstele cuprinse între 24 şi 46 de ani, au fost conduse la sediul STPF Olt în vederea audierii, despre acestea existând suspiciuni că ar fi introdus în ţară, diverse bunuri achiziţionate din Turcia", se arată într-un comunicat transmis vineri de Poliţia de Frontieră.

Conform aceleiaşi surse, bijuteriile descoperite, estimate la o valoare de 580.000 de lei, parfumurile contrafăcute evaluate la 25.000 de lei, dar şi mai multe înscrisuri, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

"În prezent, faţă persoanele în cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi punerea în circulaţie a unui produs, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale ce se impun", se mai menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.