Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bijuteriiile Borealy – cadouri preţioase de Crăciun

Petrecerile organizate cu prilejul sărbătorilor de sfârşit de an provoacă doamnele şi domnişoarele din viaţa noastră la a scoate din dulapurile proprii cele mai elegante ţinute şi, fireşte, să răscolească colecţiile de accesorii preţioase în căutarea celor mai potrivite bijuterii. Şi cum niciodată un accesoriu de lux în plus în plus nu va fi refuzat de femeia elegantă şi modernă, o alegere mai mult decât inspirată de cadou cu ocazia Crăciunului o reprezintă stelele frumuseţii feminine – bijuteriile. Oferta de cadouri pentru Crăciun Borealy abundă în accesorii preţioase potrivite pentru doamnele şi domnişoarele dragi nouă: bijuterii glamour, statement, clasice, moderne sau cu accente retro, stilul şi personalitatea destinatarei fiind ghidul ce ne va călăuzi în alegerea accesoriului perfect pentru aceasta.

Perle, diamante şi pietre preţioase în seturi de bijuterii de o frumuseţe inegalabilă

Optând pentru un set de bijuterii, îi oferiţi norocoasei destinatare plăcerea de a-şi accesoriza complet ţinuta de ocazie, scutind-o de bătăile de cap implicate de asortarea cerceilor cu colierul, inelul sau brăţara. Placate cu aur alb, aur galben sau platină, făurite din argint şi încrustate cu diamante, cristale Swarovski, pietre preţioase naturale sau împodobite cu perle, bijuteriile Borealy aduc strălucire apariţiilor feminine şi pun în valoare rafinamentul şi eleganţa purtătoarei. Cu modele inspirate de ultimele trenduri în materie de accesorii preţioase, bijuteriile Borealy transformă orice femeie într-o divă a bunului gust, acel gen de femeie pe care orice bărbat şi-o doreşte la braţul său.

Poveşti de iarnă transpuse în sclipirile diafane ale topazurilor, safirelor şi diamantelor

În Orient există credinţa potrivit căreia pietrele albastre au rol protector asupra purtătoarelor, ferindu-le de deochi. Aceleaşi pietre seducătoare, fie că vorbim de topaze naturale, safire sau modernele cristale Swarovski, împodobesc o multitudine de bijuterii din colecţia Borealy, accesorii elegant asortate sezonului rece şi care evocă fascinaţia gheţii. Geometria şi contururile uluitoare, liniile simetrice ale fulgilor de zăpadă au inspirat, de asemenea, maeştrii bijutieri în crearea unor accesorii ce au ca laitmotiv iarna, piese irezistibile prin frumuseţe şi perfecte pentru a da strălucire ţinutelor feminine de sezon.

Romantice şi fermecătoare, bijuteriile în formă de inimă reprezintă cadoul perfect pentru femeia iubită

Sărbătoarea Crăciunului este o ocazie de neratat pentru a le dovedi femeilor iubite, încă o dată, că ele sunt nestematele inimilor noastre. Bijuteriile făurite în designuri romantice, cu precădere în formă de inimă, devin, astfel, mesagerele celor mai frumoase sentimente şi emoţii. Nu doar că vor învălui cu a lor aură preţioasă apariţia purtătoarei, ci şi vor demonstra, cu rafinament şi eleganţă, că doamna sau domnişoara ce etalează o astfel de bijuterie este, fără îndoială, o femeie răsfăţată şi iubită de alesul inimii sale.

Perle, rubine, topaze, safire, smaralde, ametiste şi câte alte preţioase forme ale frumuseţii decorează cu lux şi eleganţă bijuteriile din colecţiile Borealy! Lăsaţi-vă inspiraţi de emoţiile şi poveştile acestor minunate accesorii şi surprindeţi doamnele sau domnişoarele dragi cu cadouri preţioase de Crăciun! Încântarea, fericirea şi entuziasmul destinatarei la văzul darului merită, pe deplin, atingerea preţioasă a celor mai fermecătoare bijuterii, dar, mai ales, atingerea, emoţia şi atenţia dumneavoastră!

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.