Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanțul atacului armat din Strasbourg a fost revizuit în scădere de autorități: 2 morți și 14 răniți

Toronto Star
Strasbourg Craciun

Bilanţul atacului care a avut loc marţi seara asupra Târgului de Crăciun din Strasbourg (nord-estul Franţei) a fost revizuit în scădere miercuri dimineaţa, de prefectura departamentului Bas-Rhin, care a anunţat acum două persoane decedate, şapte răniţi grav şi şapte răniţi uşor, informează AFP, informează Agerpres.

Primarul oraşului, Ronald Ries, anunţase un bilanţ mai grav, de patru morţi, în timpul nopţii, înainte ca ministrul de interne al Franţei, Christophe Castaner, să avanseze un bilanţ deja revizuit în scădere la trei morţi, în timpul unei conferinţe de presă susţinute la orele 02:00 dimineaţa.

Citește și: Spania va majora cu 22% salariul minim lunar, la 900 de euro

Procurorul Parisului, Remy Heitz, a cărui secţie antiteroristă conduce ancheta asupra atacului din Strasbourg, va susţine o conferinţă de presă miercuri, la orele locale 12:00, la Tribunalul de la Strasbourg, a anunţat Parchetul său. Magistratul, care s-a deplasat marţi seara la locul atacului, va face declaraţii în legătură cu investigaţiile, în condiţiile în care continuă urmărirea de către poliţie a suspectului, un bărbat de 29 de ani ce avea deschisă pe numele său o fişă S pentru radicalizare islamistă şi care era cunoscut pentru infracţiuni de drept comun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.