Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanțul președinției Consiliului UE - Viorica Dăncilă, atac voalat la Iohannis: 'Am obținut în doar două luni rezultate pe care alte președinții nu le-au avut'

Inquam Photos / Octav Ganea
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a făcut vineri, la Palatul Victoria, bilanțul realizărilor României la președinția Consiliului Uniunii Europene, lansând un atac voalat la adresa președintelui Klaus Iohannis.

„Guvernul României, miniştrii şi Reprezentanţa permanentă au acţionat cu profesionalism şi responsabilitate şi am obţinut în doar două luni rezultate pe care alte Preşedinţii nu le-au avut într-un mandat întreg. Acest lucru demonstrează cât de nefondate au fost atacurile şi previziunile sumbre lansate înainte de preluarea acestui mandat, iar cei care le-au făcut au acţionat din considerente pur electorale, fără să le pese că pun România într-o lumină nefavorabilă pe plan extern”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

Un fost ministru de Finanțe îi oferă muniție lui Klaus Iohannis: punctul nevralgic unde poate ataca PSD

Premierul Dăncilă a susțin că în ciuda atacurilor, Guvernul a „dovedit un mandat eficient și de calitate, extrem de apreciat de toți partenerii europeni”.

"În ciuda acestor atacuri, am dovedit un mandat eficient şi de calitate, extrem de apreciat de toţi partenerii europeni. Românii au de ce se mândri, în toate întâlnirile la nivel înalt pe care le-am avut în această perioadă România a fost felicitată pentru modul excepţional în care a gestionat dosarele grele aflate pe masa de lucru", a afirmat Viorica Dăncilă.

Nu în ultimul rând, premierul a ținut să sublinieze că România a obținut consens pe dosare grele care stagnau de foarte mult timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.