Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanțul accidentului de la barajul minier din Brazilia ar putea ajunge la 305 morți: 'Șansa de a găsi pe cineva în viaţă este foarte scăzută'

cnbc.com
Brazilia, tragedie,

Echipele de salvare continuă să caute supravieţuitori în cazul spargerii unui baraj minier din Brazilia, care a provocat o alunecare masivă de teren, în urma căreia 58 de persoane au murit, iar alte peste 300 sunt date dispărute, potrivit celui mai recent bilanţ comunicat de autorităţi, informează Mediafax.

"După 48 de ore, şansa de a găsi [pe cineva] în viaţă este foarte scăzută", le-a spus colonelul Eduardo Angelo, care conduce operaţiunea de căutare, rudelor celor dispăruţi, după ce în ultimele 24 de ore nu a mai fost descoperit niciun supravieţuitor, informează BBC News online.

Citește și:Măcel între cartelurile de droguri în Mexic: cel puțin 10 morți, în urma unui schimb de focuri între două bande

Operaţiunile au fost suspendate duminică pe fondul temerilor că un alt baraj minier din zonă ar fi putut să se prăbuşească.

Cauza prăbuşirii barajului din zona Brumadinho nu este momentan cunoscută, compania care deţine barajul susţinând că a respectat toate procedurile de siguranţă.

Potrivit companiei, 305 persoane sunt date dispărute, iar 192 au fost salvate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.