Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanţ actualizat al inundaţiilor din Iran: 35 de morţi şi 8 persoane date dispărute

indundatii iran

Cel puţin 35 persoane au murit şi opt au fost date dispărute în urma unor inundaţii provocate de vineri după-amiaza de ploi diluviene în nord-vestul Iranului, potrivit celui mai recent bilanţ dat publicităţii sâmbătă de autorităţi, informează AFP. "Treizeci şi cinci de persoane au murit în urma inundaţiilor" produse în patru provincii din nord-vestul Iranului, a declarat Esmadl Najar, şeful Organizaţiei pentru gestionarea situaţiilor de criză din Iran, citat de agenţia de ştiri ISNA. "Opt persoane sunt în continuare date dispărute", a completat oficialul.

Într-un raport anterior, media anunţaseră 25 de morţi şi 16 persoane dispărute, precizează sursa citată. Principalele zone afectate sunt Ajabshir şi Azarshahr, situate în provincia Azerbaidjanul de Est. Acest bilanţ s-ar putea agrava, în condiţiile în care ploi puternice continuă să cadă în regiune, conform Agerpres.

Echipe de intervenţie ale Semilunii Roşii, ale armatei şi ale Gardienilor Revoluţiei au fost desfăşurate pentru a-i ajuta pe sinistraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.