Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanţul accidentului de pe Fluviul Rin, în care au murit și români, a crescut: Autoritățile au găsit cadavrul unei fetițe

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Echipele de intervenţie au găsit, marţi, cadavrul fetiţei dispărute în urma accidentului produs săptămâna trecută pe Fluviul Rin, bilanţul ajungând la patru morţi, anunţă autorităţile germane şi franceze, conform publicaţiilor Stuttgarter Zeitung şi Le Figaro, informează MEDIAFAX.

Cadavrul fetiţei a fost identificat de familie, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei germane.

"Corpul fetiţei dispărute de joi a fost găsit de un grup fluvial franco-german, în aval de localitatea Gerstheim, în zona germană a fluviului", a confirmat Prefectura de resort din Franţa.

Citește și: EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

Doi cetăţeni români au murit, iar altul a fost rănit uşor în accidentul produs săptămâna trecută pe Fluviul Rin, a anunţat Ministerul român al Afacerilor Externe.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Guvernul a câștigat bătălia

O ambarcaţiune pneumatică în care erau doi adulţi şi doi copii, turişti români şi germani, s-a răsturnat joia trecută în Rin, în zona localităţii franceze Gerstheim, situată la frontiera cu Germania. Mai mulţi martori au sărit în apă pentru salvarea persoanelor căzute din ambarcaţiune. O fetiţă în vârstă de şase ani şi un adult în vârstă de 29 de ani au murit, iar un copil de patru ani era dispărut. Al doilea adult a fost transportat la Spitalul din orăşelul Sélestat. Una dintre cele trei persoane care au sărit în apă pentru a interveni la accident a decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.