Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanţul epidemiei cu COVID-19 în Olt - 63 de persoane în carantină, 506 în izolare la domiciliu, 3 confirmate cu noul coronavirus

WRGB
coronavirus

Un număr de 63 de persoane sunt în carantină în centre din Olt, alte 506 persoane din judeţ sunt în izolare la domiciliu iar trei persoane au fost confirmate luna aceasta cu coronavirus şi sunt internate în spitale, a anunţat miercuri seara Instituţia Prefectului Olt, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, DSP Olt a recoltat până în prezent probe de la 90 de persoane, una dintre probe fiind cu rezultat pozitiv (în cazului unui bărbat de 51 de ani confirmat pe 6 martie cu coronavirus), 12 probe fiind încă în lucru iar 93 de probe fiind negative.

Citește și: Pacienții devin imuni după ce se vindă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

În judeţ au fost confirmate trei cazuri de coronavirus, persoane infectate fiind un bărbat de 51 de ani, un tânăr de 22 de ani şi o femeie în vârstă de 21 de ani.

Prefectura Olt a precizat că tânăra de 21 de ani a sosit pe 16 martie din Marea Britanie, cu avionul. Ea a avut contact direct cu cinci persoane, toate izolate acum la domiciliu, sub supraveghere. În caz este în curs şi o anchetă epidemiologică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.