Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilete suplimentate pentru cele cinci concerte ale artistului André Rieu de la Cluj-Napoca

andre rieu

Organizatorii concertelor susţinute de violonist André Rieu la Cluj-Napoca, între 28 februarie şi 4 martie, au reanalizat spaţiul şi au optimizat capacitatea sălii BT-Arena pentru a suplimenta biletele pentru fiecare seară. Deşi, numărul acestora este restrâns, persoanele interesate îşi pot achiziţiona bilete, în mod exclusiv din reţeaua Eventim.ro, infotmează News.ro.

Peste 37.000 de spectatori veniţi din toate colţurile ţării, dar şi turişti străini, se vor bucura de experienţa muzicală oferită de André Rieu în inima Ardealului alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.

André Rieu este un fenomen muzical, un adevărat rege al romantismului, care a vândut până în prezent peste 40 de milioane de CD-uri şi DVD-uri şi a fost de 30 de ori pe poziţia nr. 1 în topurile din întreaga lume. Împreună cu Johann Strauss Orchestra, alcătuită din 60 de muzicieni, André a creat o renaştere globală a muzicii de vals, punând în scenă spectacole extravagante pe măsură.

Artistul deţine un palmares impresionant: are peste 480 de premii de platină, trei premii Classical Brit pentru „Albumul anului” şi miliarde de vizionări pe YouTube. André este unul dintre cei mai mari artişti solo masculini din lume. În fiecare an, spectacolele sale live atrag peste 600.000 de fani şi înregistrează vânzări ce le depăşesc pe ale altor artişti, precum Coldplay, AC/DC sau Bruce Springsteen.

„Concertele mele sunt despre bucurie şi dragoste!”, spune André Rieu. „Ar trebui să luăm decizii în viaţa noastră cu inima, nu cu capul. Oamenii mă întreabă adesea „cum îţi alegi programul?” – răspunsul este: cu inima. Îl iubesc pe Johann Strauss, dar sunt şi fascinat de Andrew Lloyd Webber sau Bruce Springsteen. Ar trebui să încercăm să nu ne mai stabilim limite – nu doar în ceea ce priveşte muzica, ci şi în viaţa noastră în general", mai spune André Rieu.

Cunoscut de milioane de oameni din întreaga lume drept „regele valsului”, André Rieu este căsătorit de 47 de ani şi locuieşte împreună cu soţia sa, Marjorie, într-un castel romantic, construit în 1492 în oraşul său natal, Maastricht/ Olanda. Cuplul are doi fii şi cinci nepoţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.