Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biletele la concertul susţinut de Teodora Enache-Brody au fost puse în vânzare pe site-ul Operei Naționale

basilica.ro
Opera Naţională aniversare UNESCO

Biletele la concertul „Unind Lumi - De la Beethoven la Enescu”, care va fi susţinut de cunoscuta interpretă Teodora Enache-Brody pe 18 septembrie, în seria Bucureşti Creativ a Festivalului „Enescu”, au fost puse în vânzare pe site-ul Operei Naţionale. Numărul de locuri care vor putea fi ocupate reprezintă 70% din capacitatea sălii, anunţă organizatorii, potrivit news.ro.

Concertul va marca lansarea CD-ului „Unind Lumi - De la Beethoven la Enescu” şi va avea loc la Opera Naţională Bucureşti, la ora 20.00.

Teodora Enache va interpreta împreună cu Călin Grigoriu la chitară, Andrei Kivu la violoncel, Joca Perpignan la percuţie, precum şi cu Corul Operei Române, în calitate de invitat special.

„Acest concert este de fapt o invitaţie pentru toţi cei cărora le place muzica clasică, jazz-ul, sau Doina să descopere ce pot trăi într-o călătorie la întâlnirea dintre aceste stiluri muzicale. Vom face împreună această călătorie, prin interpretările vocale ale unor lucrări de muzică clasică. Cu câtă bucurie şi emoţie am realizat acest nou CD împreună cu colegii mei! A fost o exprienţă prin care, unind lumi cu ajutorului sunetului, am ajuns la acel loc adânc, unde cu toţii suntem unul. Sper ca şi publicul nostru să aibă această experienţă. Ne auzim în sala de concert, pe 18 septembrie!”, a declarat Teodora Enache-Brody.

În concert şi pe CD, Teodora Brody va prezenta versiuni vocale unice în lume ale unor opusuri clasice instrumentale, dintre care unele în premieră: Rapsodiile I şi a II-a de George Enescu, Patetica şi Moonlight Sonata de Beethoven; Dansurile româneşti de Bartok şi Canon de J. Pachelbel.

Aceasta este a doua participare a Teodorei Brody la evenimentele sub umbrela Festivalului Internaţional George Enescu, după concertul din 2019 care a fost sold-out. Materialul prezentat la concertul din 2019, împreună cu Călin Grigoriu, chitară; Joca Perpignan, percuţie; violoncelistul Răzvan Suma, invitat special, a fost înregistrat la Studioul Heinz Hess din Frankfurt, Art of June Studios, pentru a-l lansa cu ocazia Festivalului Internaţional George Enescu 2021, împreună cu un nou concert.

Concertul are loc în seria Bucureşti Creativ, prin care Festivalul Enescu încurajează cele mai diverse forme de expresie artistică, inspirate din muzica şi moştenirea lui George Enescu.

Regulile de acces la Opera Naţională

Reprezentaţiile au fost adaptate şi nu depăşesc o durată de maxim două ore, conform normelor oficiale în vigoare. Purtarea măştii este obligatorie, se va respecta distanţarea socială, iar spectacolul nu are pauză. Accesul în sala de spectacole se va realiza cu o oră înainte de a începe reprezentaţia, în baza biletului (fizic sau electronic). Pentru a participa la spectacolele Operei Naţionale Bucureşti vaccinarea nu este obligatorie. Gradul de ocupare al sălii în acest moment este de 70% conform normelor actuale în vigoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.