Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bill Clinton l-a sunat pe Donald Trump. Ce au discutat cei doi

Fostul preşedinte american Bill Clinton l-a felicitat telefonic joi pe Donald Trump pentru victoria în alegerile de marţi pentru Casa Albă, potrivit unui colaborator al celui de-al 42-lea preşedinte al SUA, care s-a aflat, vizibil emoţionat, alături de soţia sa, Hillary, atunci când aceasta şi-a recunoscut miercuri înfrângerea în faţa miliardarului republican, au informat ABC News şi CNN.

'Preşedintele Clinton i-a telefonat preşedintelui ales Trump în această după-amiază. În scurta convorbire, preşedintele Clinton l-a felicitat pe dnul Trump şi i-a adresat urări de bine', a declarat colaboratorul lui Bill Clinton.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI din campania lui Trump: Mega-inginerie psihologică și legătura cu Brexit/ VIDEO

În timpul campaniei, miliardarul a calificat în mod repetat preşedinţia lui Bill Clinton drept un eşec. Înaintea celei de-a doua dezbateri, Trump a invitat în public trei femei care îl acuzaseră pe Bill Clinton de comportament inadecvat în urmă cu decenii.

'Bill Clinton a agresat sexual femei nevinovate. Iar Hillary Clinton le-a atacat pe aceste femei cu răutate', declara Donald Trump, într-un miting de campanie în Pennsylvania.

La rândul său, Bill Clinton, care a petrecut mai mulţi ani ajutându-şi soţia să ajungă în poziţia de a candida la preşedinţie, l-a atacat în campania recentă pe Donlad Trump, considerându-l nepotrivit şi necalificat pentru Casa Albă şi acuzându-l că îşi alimentează susţinătorii doar cu sentimente negative.

Citeşte şi: Obama cere suplimentarea bugetului pentru operaţiuni militare. Suma este URIAŞĂ

CNN comentează însă că foştii preşedinţi americani păstrează relaţii cordiale unii cu ceilalţi, chiar dacă anterior au avut dezacorduri vehemente, şi încearcă să se abţină de la a-şi critica succesorii.

Joi, Bill şi Hillary Clinton au făcut o scurtă drumeţie în zona reşedinţei lor. O femeie ieşită la plimbare cu copiii în Chappaqua, statul New York, a vorbit cu Hillary Clinton, postând apoi o fotografie împreună cu fosta candidată democrată, transmite agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.