Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Billboard: Piesa 'Old Town Road' pierde recordul de longevitate în fruntea vânzărilor de discuri din SUA

Ed Sheeran Wiki
Billboard Music Awards

Piesa 'Old Town Road' a rapperului Lil Nas X, care doborâse recordul de longevitate în fruntea vânzărilor de discuri din SUA, a fost detronată de un single al vedetei pop Billie Eilish, a anunţat luni revista Billboard, citată de AFP, potrivit Agerpres.

Cântecul 'Bad Guy' al tinerei cântăreţe americane, care a rămas timp de nouă săptămâni în spatele rapperului Lil Nas X, a reuşit să treacă pe primul loc în clasamentul Billboard. 

"Felicitări lui Billie Eilish!! Le meriţi", a scris pe Twitter rapperului venit din Atlanta. 

Ca şi Lil Nas X, Billie Eilish a devenit celebră în ultimele luni odată cu lansarea în martie a primul său album 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?'.

Citește și: 'A fost odată la... Hollywood' a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Cântăreaţa în vârstă de 17 ani - prima artistă născută în anii 2000 clasată pe primul loc în topul Billboard Hot 100 - devenise cunoscută prin înregistrările sale online şi prin stilul său de îmbinare a ritmurilor hip-hop cu muzica electronică. 

Piesa rapperului Lil Nas X, o colaborare cu starul country Billy Ray Cyrus, a detronat cântecul "One Sweet Day" al cântăreţei Mariah Carey, lansat în 1995, şi single-ul "Despacito", lansat de Luis Fonsi, Daddy Yankee şi Justin Bieber în 2017, care petrecuseră fiecare 16 săptămâni consecutive în fruntea topului Billboard. 

O performanţă uluitoare pentru Montero Hill, numele real al rapperului Lil Nas X, care, în urmă cu mai puţin de un an locuia cu sora lui, nu avea un loc de muncă şi tocmai renunţase la studii. În prezent, artistul american este deja milionar în dolari, la vârsta de doar 20 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.