Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Billel Omrani a mărturisit că și-a tuns părul și și-a schimbat stilul vestimentar pentru a-i face pe plac antrenorului Dan Petrescu

dincolodesport.ro
billel omrani

Billel Omrani a dezvăluit, într-un interviu, faptul că și-a tuns părul și și-a schimbat stilul vestimentar pentru a-i face pe plac antrenorului Dan Petrescu, potrivit Mediafax.

Omranu a vorbit, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, despre pretențiile pe care Dan Petrescu le-a avut în privința aspectului său: ”E adevărat că nu prea-i plăcea lui Dan Petrescu lookul meu, cu cercei, cu tatuaje, cu păr vopsit. Dar ăsta sunt eu, era stilul meu! Nu mi-am tuns părul pentru antrenor, doar am vrut o schimbare. Oricum, nu era în regulă, am realizat că sunt un model pentru mulți copii, am și eu copii, trebuie să fiu un exemplu”.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

”Bine, recunosc, am făcut-o și ca să fiu pe placul lui Petrescu! Serios, am renunțat să-mi mai vopsesc părul și în următorul meci am marcat. Mister mi-a făcut imediat semn de la bancă: Vezi? Fără păr vopsit ai dat gol!. A și comentat despre asta după meci la TV. Nu m-a deranjat că a pomenit de coafura mea, am râs în vestiar pe tema asta. Mie, în general, îmi place să fiu diferit, de aceea apelam la vopsea și la cercei. Am făcut efort să fiu mai echilibrat și știu că Petrescu a apreciat asta”, a mai spus jucătorul CFR-ului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.