Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendara Billie Jean King, despre reușita Simonei: 'Primul titlu major este întotdeauna cel mai dulce. Munca grea dă roade'

a1.ro
billie jean king

Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King i-a felicitat pe Simona Halep şi Darren Cahill pentru trofeul obţinut de româncă la Roland Garros, ea precizând că “munca grea dă roade”, potrivit news.ro.

“Felicitări numărului 1 mondial Simona Halep şi antrenorului ei, Darren Cahill. Primul titlu major este întotdeauna cel mai dulce. Munca grea dă roade”, a scris King pe Twitter.

Americanca Billie Jean King, în vârstă de 74 de ani, are în palmares 12 trofee de grand slam la simplu şi 16 la dublu şi 11 la dublu mixt.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.