Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance a cerut în justiţie un ordin de protecţie împotriva SEC, din cauza cererilor de informaţii `excesive`

binance

Binance a cerut în justiţie un ordin de protecţie împotriva SEC, din cauza cererilor de informaţii `excesive`

Platforma pentru criptomonede Binance a cerut o ordonanţă judecătorească de protecţie împotriva Comisiei pentru bursă şi valori mobiliare (SEC), spunând că cererile de informaţii ale autorităţilor de reglementare sunt ”prea largi” şi ”excesiv de împovărătoare”, transmite Reuters preluat de news.ro

BAM Trading, compania care operează Binance şi BAM Management au declarat într-un dosar la Tribunalul Districtual din Columbia din SUA că grupul a furnizat deja suficiente informaţii autorităţii de reglementare.

Ordinul de protecţie urmăreşte să limiteze accesul SEC, printre altele, la patru depoziţii ale angajaţilor BAM şi să renunţe la depoziţia directorului executiv al BAM şi a directorului financiar al acesteia, fără a numi pe nimeni.

Binance nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii, în timp ce SEC a refuzat să comenteze.

În iunie, autorităţile de reglementare din SUA au dat în judecată Binance şi pe CEO-ul Changpeng Zhao pentru că ar fi operat ”o pânză de înşelăciune”, enumerand 13 acuzaţii, inclusiv pretenţii că compania şi-a umflat artificial volumele de tranzacţionare, a deturnat fondurile clienţilor, nu a restricţionat clienţii americani de la platforma sa şi a indus în eroare investitorii cu privire la ea.

”SEC nu a identificat încă nicio dovadă care să sugereze că activele clienţilor au fost utilizate greşit sau disipate în vreun fel”, se arată în dosar.

SEC a refuzat propunerile BAM de a-i limita în mod semnificativ cererile şi se opune moţiunii pentru un ordin de protecţie, se arată în dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.