Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance are dificultăți în a găsi noi parteneri pentru a reintra în Regatul Unit. Trei potențiali parteneri i-au refuzat până acum

binance

Bursa de criptomonede globală Binance are dificultăți în a găsi noi parteneri pentru a reintra în Regatul Unit, potrivit unui raport Bloomberg care citează oameni familiarizați cu problema.

Binance trebuie să aibă un autorizator pentru a reveni pe piața din Marea Britanie, conform reglementărilor locale. Aprobatorul este autorizat de către Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) să autorizeze promoțiile financiare, asigurându-se conformarea acestora cu regulile FCA înainte de a fi făcute publice, conform cointelegraph.com.

În ultimele luni, Binance a fost respins de cel puțin trei firme cu această permisiune de reglementare, au spus sursele Bloomberg. Bursa și-a pierdut partenerul din Marea Britanie în octombrie, după ce FCA a impus restricții asupra autorizatorului său de atunci, Rebuildingsociety.com (REBS).

FCA a interzis REBS să promoveze bunuri și servicii Binance, forțând schimbul să oprească înscrierea de noi utilizatori și să găsească un nou autorizator . FCA și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la noile companii care iau în considerare un parteneriat cu Binance, alungând companiile de la o înțelegere cu bursa cripto.

Într-o declarație, Binance a negat că se confruntă cu provocări în găsirea unui nou partener. „Nu este corect să spunem că am fost respinși de autorii secțiunii 21 din Regatul Unit”, a declarat bursa pentru Bloomberg. „Continuăm să avem conversații productive cu potențialii aprobatori și suntem încrezători că vom putea oferi o actualizare pozitivă în curând.”

Binance și-a anulat oficial înregistrarea la FCA prin filiala sa , Binance Markets Limited, în mai 2023. Această reziliere a urmat decizia bursei de a anula permisiunile de reglementare pentru activitățile pe care nu le-a oferit niciodată în Regatul Unit. Ca urmare, nicio entitate Binance nu este autorizată de FCA să furnizeze servicii în țară.

Provocările din Marea Britanie ar putea proveni din problemele legale ale bursei de peste mări. În iunie 2023, Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din Statele Unite a intentat un proces împotriva Binance și a fostului său CEO, Changpeng Zhao, susținând că a oferit valori mobiliare neînregistrate în țară și s-a angajat în tranzacționare, printre alte câteva acuzații.

Zhao a pledat vinovat pentru încălcarea cerințelor SUA împotriva spălării banilor și a acceptat să renunțe la funcția de CEO al bursei în noiembrie anul trecut, ca parte a unui acord de 4,3 miliarde de dolari cu Departamentul de Justiție al SUA. Condamnarea lui este programată pentru sfârșitul lunii februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.