Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance 'realocă' 20% din angajații săi: A devenit clar că trebuie să ne concentrăm pe densitatea talentelor

binance

O nouă reducere a numărului de angajați vine de la cel mai mare schimb de criptomonede la nivel mondial, Binance, care intenționează să concedieze 20% din forța de muncă în iunie. Reducerile de locuri de muncă au loc după ce compania a declarat la începutul acestui an că nu va concedia niciun angajat.

Potrivit bursei, decizia nu este o reducere, ci mai degrabă o realocare a resurselor. „Pe măsură ce ne pregătim pentru următorul ciclu major, a devenit clar că trebuie să ne concentrăm pe densitatea talentelor în cadrul organizației pentru a ne asigura că rămânem abili și dinamici”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Cointelegraph.

Pe Twitter, directorul de strategie al Binance, Patrick Hillmann, a sugerat că reorganizarea este menită să abordeze presiunile tot mai mari de reglementare care vizează spațiul criptografic:

Autoritatea de reglementare din aproape fiecare piață majoră lucrează, de asemenea, ore suplimentare pentru a oferi o mai mare claritate a așteptărilor lor cu privire la industrie și la clasa de active în general, ceea ce pune și mai multă presiune asupra organizațiilor să se adapteze sau să cadă pe margine.

De asemenea, potrivit lui Hillmann, un număr precis de disponibilizări nu a fost încă stabilit. „Ca și exercițiile anterioare, acest lucru se va face după ce mai multe echipe (inclusiv HR, Risk și Operations) vor finaliza auditul densității talentelor”, a continuat el.

La momentul redactării acestui articol, pagina de carieră a lui Binance afișează 326 de posturi deschise care acoperă mai multe departamente și locații. În timpul celei mai recente piețe bull, numărul de angajați ai Binance a crescut de la aproximativ 3.000 la aproape 8.000, cu personal localizat în Europa, America, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

În martie, un purtător de cuvânt al Binance a declarat pentru Cointelegraph că compania dorește să ocupe peste 500 de posturi până la sfârșitul lunii iunie: „Începând de astăzi, angajăm în mod activ pentru mai mult de 500 de posturi, cu scopul de a le ocupa până la sfârșitul primului semestru [ ...] Nu plănuim nicio disponibilizări.” Mai mult, în ianuarie, CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a declarat că firma plănuiește o serie de angajări în 2023, crescându-și numărul de angajați între 15% și 30%.

Binance se confruntă cu un peisaj de reglementare fără precedent. Se pare că brațul american al bursei cripto s-a luptat să găsească un nou partener bancar care să servească drept rampă de acces și ieșire pentru clienți după închiderea Silvergate și Signature Bank.

Pentru a-și păstra statutul global în acest mediu, bursa a achiziționat entități reglementate la nivel local, inclusiv oferte în Singapore, Thailanda și Japonia cel mai recent .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.