Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Birchall, în plenul CSM : Observ destul de multă tensiune/ Ministrul cere să nu existe semne de întrebare privind subiectele dezbătute

Inquam Photos / Octav Ganea
Ana Birchall

Ministrul interimar al Justiției a făcut apel la magistrații din CSM pentru ca la finalul dezbaterilor privind validarea concursului pentru șefia Inspecției Judiciare să nu mai existe divergențe pe acest subiect, oricare ar fi decizia. Birchall a menționat că observă tensiune în rândul membrilor CSM.

"Daca am vreo ambitie, este sa incercam să redam justitiei acel statut special pe care il merita. Nu stiu toata aceasta bucatarie interna. Observ destul de multa tensiune. Promit că, daca e nevoie, o sa am un dialog individual cu dvs. Rugamintea mea e sa nu planeze niciun semn de intrebare asupra rezultatelor finale ale subiectelor de pe ordinea de zi", a spus Ana Birchall în ședința CSM.

Citeste si Cioloș revine asupra declarațiilor considerate atacuri la adresa lui Iohannis: Nu a fost deloc în intenția mea să-l atac pe președinte

În plenul CSM de miercuri s-a pus problema amânarii dezbaterilor, în timpul discuțiilor existând opinii contrare cu privire la desfășurarea concursului în urma căruia Lucian Netejoru ar urma să fie numit șef al Inspecției Judiciare pentru un nou mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.