Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Birou parlamentar onorific inaugurat în regiunea Almeria

Parlamentul Romaniei
Parlamentul Romaniei
In acest weekend, am participat la Sfânta Liturghie oficiată la Biserica ortodoxă românească din orașul spaniol El Ejido, regiunea Almería, în care trăiesc peste 30.000 de români. Fiind o triplă sărbătoare, atât religioasă, cât și politică, am primit cuvântul din partea părintelui paroh și am vorbit despre semnificația acestei zile: Duminica lui Toma, Ziua Independenței de stat a României și Ziua Europei. Scrie pe pagina de socializare Ringo Damureanu deputat AUR.
M-a impresionat numărul mare de copilași prezenți la slujbă, ceea ce ne dă speranța că neamul nostru va dăinui. Le-am spus românilor noștri că independența Țării este deosebit de importantă pentru noi, iar Europa trebuie, cu ajutorul românilor, să revină la adevăratele ei valori tradiționale și creștine. Am împărțit celor aproximativ 70 de credincioși prezenți cărți de vizită, informându-i că pe viitor românii din Almería vor reprezenta o preocupare specială pentru noi, iar în orașul El Ejido va funcționa un birou parlamentar onorific deschis de doamna Senator Evdochia Aelenei și deputații Ringo Dămureanu și Dănuț Aelenei. La rândul său, doamna Senator Evdochia Dusia Aelenei a luat parte la o întâlnire cu românii din orașul La Roqueta del Mar, din aceeași regiune Almería, după terminarea slujbei religioase. mai precizeaza sursa mentionata.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.