Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biroul Electoral Municipal a refăcut buletinul de vot pentru Primăria Bucureşti: Care era greşeala

bec

Biroul Electoral Municipal a corectat eroarea apărută în ceea ce priveşte ordinea pe buletinul de vot la alegerile pentru PMB, când, dintr-o greşeală de dactilografiere, candidatul Partidului Republican din România, Nicu Neamţu, a fost exclus de pe listă, în locul lui apărând Partidul Ecologist.

 

''Azi, 08.05.2016, constatând că în cuprinsul Hotărârii nr.45/06.05.2016 a Biroului Electoral s-a strecurat o eroare, în sensul că la punctul 9 al buletinului de vot care va cuprinde candidaţii pentru funcţia de primar general a fost menţionat Partidul Ecologist Român, partid care nu are candidaţi pentru funcţia de primar, în locul Partidului Republican din România, candidat Neamţu Niculae. Biroul Electoral procedează la îndreptarea erorii materiale din Hotărârea nr. 45/06.05.2016, în sensul că, la punctul 9 al buletinului de vot care va cuprinde candidaţii pentru funcţia de primar general va fi menţionat Partidul Republican din România'', se arată în hotărârea BEM.

 

Candidatul Partidului Republican din România la funcţia de primar general, Nicu Neamţu, nu figurează în procesul verbal privind ordinea pe buletinele de vot, din cauza unei erori de dactilografiere, a precizat sâmbătă locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral al Municipiului Bucureşti, Ovidiu Roşca.

 

"Candidatul Partidului Republican, Niculae Neamţu, a fost admis şi validat şi probabil că poziţia pe care în mod greşit este dactilografiat PER (...) este de fapt poziţia domnului Neamţu. Este o eroare care va fi îndreptată în şedinţa de duminică a BEM", a declarat pentru Agerpres procurorul Ovidiu Roşca.

 

Precizarea a fost făcută după ce Nicu Neamţu a semnalat, prin intermediul unui comunicat, faptul că numele său nu se regăseşte în procesul verbal cu rezultatele tragerii la sorţi pentru ordinea pe buletinul de vot. În schimb, apărea Partidul Ecologist în loc de Partidul Republican.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.