Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biserica nu e singură în bătălia împotriva căsătoriilor între homosexuali. Ce partid i se alătură

constitutia romaniei

Problema homosexualității și a famiei e departe de a se fi tranșat în România. Mitropolitul Banatului a anunțat recent că a inițiat strângerea de semnături pentru modificarea Constituției în sensul definirii foarte clare a Familiei ca fiind compusă dintr-un bărbat și o femeie. De azi Biserica primește și sprijinul unui partid politic.

Partidul România Unită a anunțat astăzi că susține modificarea Constituției în sensul stipulării faptului că familia este formată din bărbat și femeie ”pentru a preveni orice încercare de deturnare a sensului familiei creștine”. Potrivit deputatului Bogdan Diaconu, liderul PRU, ”în condițiile în care se încearcă, din afara țării, sprijinirea demersurilor de anulare a relațiilor firești dintre bărbat și femeie și de oficializare a înstrăinării poporului român de obiceiurile sale creștine, strângerea de semnături pentru protejarea familiei prin Constituție reprezintă ultimul bastion al normalității”.

Citește și: ”Aroganța” premierului Dacian Cioloș: Pe ce dă 23.500 de euro

Diaconu laudă ”demersul demersul ONG-urilor creștine și al reprezentanților Bisericii Ortodoxe Române care s-au implicat în strângerea de semnături pentru protejarea, prin Constituție, a viitorului familiei și al națiunii române” și spune că ”inventarea de parteneriate care nu au nicio legătură cu sensul creștin și moral al familiei trebuie oprită din fașă”.

Mai mult, prin vocea liderului său, ”Partidul România Unită se declară partenerul politic al demersului de a modifica textul din Constituție referitor la familie în sensul stipulării că familia este formată din bărbat și femeie și consideră că România nu trebuie să accepte cu niciun chip îndemnurile ambasadelor străine sau lobby-ul homosexual de la Bruxelles sau de la Washington care face presiuni pentru a ne înstrăina de propriile tradiții și de morala creștină”.

Vezi și: Udrea, aruncata peste bord de Basescu! (presa)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.