Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biserica Sf. Nicolae a primit moaștele ocrotitorului ei spiritual

Inquam Photos / Octav Ganea
moaste

Biserica parohiei „Sfântul Nicolae” din Amara, județul Ialomița, a primit marți, 04 mai 2021, un fragment din cinstitele moaște ale Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei.

La solicitarea credincioșilor din comunitate, Preasfințitul Părinte Vincențiu a acordat binecuvântare ca parohia să primească un fragment din sfintele moaște ale marelui ierarh, informează Episcopia Sloboziei și Călărașilor potrivit basilica.ro.

Racla a fost așezată în biserică în a treia zi de Paști la slujba Sfintei Liturghii, de către Arhimandritul Rafail Mîț, vicar eparhial.

În cuvântul adresat credincioșilor cu acest prilej, părintele vicar eparhial a transmis binecuvântarea Episcopului Vincențiu.

Părintele și-a exprimat speranța că sfântul ocrotitor, prezent de acum în biserică și prin sfintele sale moaște, va reprezenta „un sprijin pentru cei în nevoi, o binecuvântare pentru toți credincioșii și o întărire în misiunea și proiectele inițiate în parohie”.

Sfântul Nicolae este considerat ocrotitor al căsniciei și al copiilor, al săracilor, prizonierilor, precum și al comercianților și marinarilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.