Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin este departe de primul loc: Topul criptomonedelor în care au investit românii

ledgerinsights.com
bitcoin etf

Potrivit ultimelor date publicate de eToro românii preferă o nouă criptomonedă în detrimentul celebrului Bitcoin, şi anume Cardano, anunță Ziarul Financiar, potrivit Mediafax.

 

Cardano a fost creată în anul 2017 de către Charles Hoskinson ca o alternativă la Ethereum, ambele platforme fiind folosite pentru aplicaţii similiare, precum smart contracts.

Cardano este percepută ca fiind o versiune actualizată a Ethereum-ului, fiind o monedă „third-generaţion”, potrivit Investopedia.

„Pe măsură ce inteligenţa artificială continuă să domine, mulţi investitori caută următorul "Nvidia" în domeniul cripto, sprijinind proiecte blockchain aflate la început. Fetch.ai, care a înregistrat cea mai mare creştere din acest trimestru, este un prim exemplu, deoarece preţul său a crescut de aproape cinci ori de la începutul anului. De la aprobarea ETF-urilor Bitcoin de tip spot în ianuarie, a crescut interesul nu numai pentru nume mari precum Bitcoin, ci şi pentru token-uri mai mici din universul cripto. Creşterea de două cifre a poziţiilor deschise pe aceste criptoactive semnifică faptul că investitorii caută să îşi diversifice portofoliile de cripto, cumpărând active mai ieftine şi mai puţin cunoscute, în speranţa că preţurile lor vor creşte”, este de părere Simon Peters, analist al pieţei cripto la eToro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.