Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin și ethereum își continuă revenirea

coindesk.com
ethereum bitcoin criptomonede

Revenirea prețurilor bitcoin și ethereum a continuat săptămâna trecută, ambele criptoactive fiind pe un trend de creștere vara aceasta.

Începând cu 21 iulie, bitcoin a cunoscut o răsturnare de situație uimitoare, urcând de la un minim al anului 2021, situat în jurul valorii de 29.600 de dolari, pentru a se tranzacționa acum în intervalul de 43.400 de dolari - o creștere de aproximativ 47% în trei săptămâni. Duminică, cel mai mare criptoactiv din lume a atins pentru scurt timp peste 45.200 de dolari, marcând cel mai înalt prag de la jumătatea lunii mai.

De asemenea, ethereum este în plină ascensiune, depășind 3.000 de dolari în weekend, înainte de a se tranzacționa în această dimineață cu puțin peste 2.900 de dolari. Criptomoneda a cunoscut o revenire la fel de uimitoare, crescând de la minimul său din 2021, de 1.776 de dolari în 21 iulie - o revenire de 64% în doar trei săptămâni.

Prețul acțiunilor Ethereum a explodat în weekend pe fondul hard fork-ului de la Londra, conform Simon Peters, analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.