Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Black Friday 2022 la eMAG: Când începe oficial campania de reduceri

Twitter
emag

Reduceri de peste 360 de milioane de lei la 1,5 milioane de produse vor fi disponibile pe data de 11 noiembrie, ziua oficială "Black Friday" în România, a anunţat, luni, retailerul online eMag, într-o conferinţă de presă.

Ajuns la cea de-a 12-a ediţie, "Black Friday" din 2022 ţine cont de nevoile din această perioadă ale oamenilor care, potrivit unui studiu Kantar, vor căuta produse electrocasnice mici (39,1%), televizoare (33,5%), telefoane mobile (22,6%), haine (22,4%) şi frigidere (20,7%), told Agerpres.

Aceeaşi cercetare relevă faptul că bugetul pe care îl planifică pentru cumpărăturile de anul acesta de "Black Friday" este cel mai mare de până acum, în medie 2.500 lei, cu 13% mai mult decât în 2021.

Estimările reprezentanţilor retailerului arată vânzări de 639 milioane de lei, de "Black Friday 2022", în creştere cu 30 de milioane de lei faţă de anul trecut.

În acest an, la evenimentul reducerilor, eMag a anunţat că va livra din Centrul logistic al viitorului, o investiţie de peste 43 de milioane de euro în roboţi şi tehnologie de ultimă generaţie la nivel mondial, care ajută angajaţii să fie mai productivi.

În ceea ce priveşte livrarea comenzilor, acestea vor avea loc până pe data de 25 noiembrie. "(...) cu ajutorul infrastructurii easybox dezvoltate de Sameday, care a ajuns la peste 3.600 de unităţi şi a firmelor de curierat, eMAG este pregătită să asigure livrarea tuturor comenzilor până pe 25 noiembrie. În Bucureşti, eMAG estimează că aproape 40.000 de colete vor ajunge la easybox în seara de Black Friday, chiar pe 11 noiembrie", precizează compania.

Pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an, eMag oferă patru vouchere în valoare de 25 de lei în cele patru aplicaţii de e-commerce - eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful - celor care cumpără un abonament Genius, în perioada 7 - 13 noiembrie. Astfel, costul abonamentului pe un an de zile este zero.

De asemenea, clienţii au la dispoziţie soluţii de plată flexibile şi pot achita în patru rate, prin contul eMAG/My Wallet, la produsele pe care le achiziţionează de "Black Friday" pentru un milion de clienţi, dar şi soluţii de finanţare cu până la 40 de rate fără dobândă, prin cardurile bancare.

Pe lista reducerilor de "Black Friday", pe 11 noiembrie, clienţii eMag vor avea la dispoziţie o gamă variată de produse, după cum urmează: 160.000 de electrocasnice mici, 60.000 de televizoare, 205.000 de smartphone-uri şi gadget-uri, 40.000 de laptopuri, 60.000 de frigidere şi maşini de spălat, 350.000 de produse fashion, 1,5 milioane de scutece, 150.000 de jocuri şi jucării, 300.000 de produse pentru casă şi grădină, 60 de tone de cafea şi 120.000 de sticle cu băuturi alcoolice.

În plus, vor fi disponibile peste 24.000 de nopţi de cazare în România, maşini, velier şi motocicletă în valoare de peste 7,5 milioane de euro, mai mult de 10 kg de aur, peste 58 de tone de carne de porc, servicii medicale (abonamente, screening şi analize), 2.500 de vouchere cu reducere de 50% la bilete de avion, ceasuri şi bijuterii de lux.

Valoarea totală a reducerilor pe care eMag le-a pregătit de "Black Friday" depăşeşte 360 de milioane de lei şi se aplică la cel mai mic preţ din ultimele 30 de zile.

Companie românească fondată în anul 2001, eMag este un pionier al pieţei de comerţ online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc şi prima companie de e-commerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.